ANV architectuur & vastgoedontwikkeling


Collage van sfeerbeelden van diverse ontwerpen en stijlen. Ik nodig u graag uit om in een geheel vrijblijvend gesprek samen te brainstormen over uw woonwensen en ideeen!
één zijn met de omgeving...

Modern mediterraans vormgegeven villa op een unieke bosrijke locatie waarbij de grens tussen binnen en buiten door maximale transparantie volledig vervaagd. 


De kracht van eenvoud...

De voorname entree, uitgevoerd in donker metselwerk, is binnen dit ontwerp het enige element dat de ruim 24 meter brede voorgevel doorbreekt. Het gladde stucwerk van de overige gevels in combinatie met de aluminium kozijnen en houten betimmeringen leveren een belangrijke bijdrage om het contrast verder te versterken waardoor de entree nog bijzonderder wordt.   


Spannend contrast...

"Landeliijk eigentijds wonen met een industrieel tintje" is de beste omschrijving voor dit landhuis met eikenhouten gebinten. Het consequent doorvoeren van industriële kenmerken in combinatie met de verrassende indeling geven deze woning op de grens met het buitengebied haar unieke karakter.  Optimaal woonplezier gegarandeerd!  Deze woning is ontworpen voor een bouwkavel op de Engelse Schans in Lievelde welke te koop wordt aangeboden. Interesse? Stuur ons een mail of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit unieke ontwerp.


Krachtig lijnenspel!

Ondanks de beperkte toegestane voorgevelbreedte maximale uitstraling! Aan de entree van een villawijk op prachtig hoekkavel. Door het verlengen van de voorgevel zijn de voor- en zijgevel weer in evenwicht; met complimenten van welstand en stedenbouw! 


Moderne schuurwoning met karakter!

In het buitengebied maar toch op een steenworp afstand van het centrum van Groenlo ontwikkelen wij deze karaktervolle schuurwoning. Interesse? Stuur ons een mail en wij houden u graag op de hoogte van de vorderingen tot het moment dat deze woning officieel in de verkoop gaat. 


Eenvoud siert!  

Robuust vormgegeven bungalow met verrassende zichtlijnen op een prachtig hoekkavel. De alzijdige orientatie van de woonvertrekken geeft het licht vrij spel om haar bijdrage te leveren aan het woongenot van de bewoners.  Tijd voor de tuin.....!

Enkele jaren geleden was het woonhuis al verbouwd tot een karakteristieke villa. Nu het totaal ontwerp voor tuin, bijgebouwen en entree van het perceel waarbij openheid en zichtbaarheid de hoofduitgangspunten van het ontwerp vormen en versterkend werken aan elkaar.


Klassiek modern...

Voor als het net even iets bijzonderder mag zijn. Karaktervolle, met zink gedekte, 2-laagse gezinswoning geïnspireerd door de dertiger jaren. Bestaand - nieuw

Ooit gebouwd naar de maatstaven van toen: steens muren, ongeisoleerd. Na verbouwing: een eigentijdse, onderhoudsarme, modern vormgegeven en zeer energiezuinige woning!

Uitdaging: De bestaande plattegrondstructuur, gericht op het functioneel huisvesten van zoveel mogelijk vertrekken op de begane grond, had tot gevolg dat de beleving van de royale achtertuin vanuit de woonkamer volledig ontbrak. In de nieuwe situatie wordt hier op een verrassende en ruimtelijke manier weer in voorzien en wordt de tuin het verlengstuk van de woonkamer en de royale woon/eetkeuken.


Revitalisatie berging te Zevenaar

Gelegen naast een karakteristieke woonboerderij in het buitengebied van Zevenaar wordt de vervallen berging  getransformeerd naar een  energieneutraal aanleunappartement. Grootte circa 45m2.  


De industriële 2 kapper...

Af van de standaard; extra hoge plafonds, vrij indeelbare open ruimtes in combinatie met de industriële architectuur geven deze woning, ook van binnen, een geheel eigen karakter.  Ook geschakeld en vrijstaand te verkavelen! 


Ruwe bolster, blanke pit! 

Robuust vormgegeven bungalow met dubbele carport. Een opvallende verschijning door zijn krachtige lijnenspel, contrasterend kleur- en materiaalgebruik en de sobere maar monumentaal vormgegeven entree.  

De zorgvuldig gekozen indeling en raampartijnen geven deze woning van binnenuit een vriendelijke sfeer en dragen bij aan optimaal woonplezier. 


Gewoon  heel mooi vanuit zijn vorm....

Elegant vormgegeven jaren 30 woning. Dat staat als een huis!Eigentijds riet....

Klassieke architectuur met eigentijdse kenmerken. 


Ingetogen chique...

Moderne riet gedekte gezinswoning op een uitdagend veelhoekig kavel. De zorgvuldidg gekozen accenten in combinatie met warm kleur- en materiaalgebruik versterken op een ingetogen wijze de kwaliteiten van deze woning. De ruimtelijke indeling en lichtbeleving is een waar feest!


Genieten van licht, rust en ruimte...

De loftachtige indeling van de hoge woonvertrekken in combinatie met de alzijdig georiënteerde daglichtopeningen geeft deze bijna residentiële woning ruimtelijkheid en de hele dag door een unieke lichtbeleving. 


Retro klassieke 2-onder-1-kap woning

Robuust vormgegeven 2-onder-1-kap woning op basis van de jaren 20. Minimale benodigde kavelbreedte slechts 8,50 meter!    


landelijk eigentijds... 

Landelijke vormgegeven met een krachtig contrast tussen het horizontale en verticale lijnenspel.  


Gewoon heel modern en heel stoer!

Voor liefhebbers van eigentijds modern!Maar natuurlijk ook als klassiek uw voorkeur heeft.....